Menu

Onze diensten Zoekmachine optimalisatie SEO Contact Inloggen Aanmelden

Linkbuilding

Door de juiste linkbuilding kunt u bovenaan in Google komen

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een goede vorm van zoekmachine optimalisatie. Naast linkbuilding zijn hier ook andere methoden voor, maar linkbuilding is nog altijd één van de meest effectieve. Vrij vertaald is linkbuilding ‘links bouwen’. Hierbij worden links geplaatst op andere websites.

Backlinks

De links van andere websites naar uw website worden backlinks genoemd. Het aantal backlinks zegt iets over de vraag naar uw website of populariteit. De backlinks hebben een bepaalde linkwaarde en hebben zo invloed op de pagerank van je website en de domein-/paginawaarde. Deze waarden zijn voor Google erg belangrijk om te bepalen hoe populair een website is.
Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Wij zorgen ervoor dat u waardevolle en relevante partners hebt die een link naar uw website plaatsen. De zoekmachines belonen u met een flinke boost in de zoekresultaten!

Waarom linkbuilding belangrijk is

Zoekmachines stellen een profiel samen van alle links naar uw website om de populariteit en autoriteit te bepalen. Stel dat uw concurrent precies dezelfde pagina als u heeft, maar meer links naar zijn pagina, dan komt de concurrerende website waarschijnlijk hoger in Google.

Organische backlinks

Google hecht ook waarde aan een natuurlijke opbouw van de links naar uw website. Het kopen van links, vaak in grote hoeveelheden, zal dan ook alle alarmbellen laten rinkelen bij Google. Wij verzorgen voor u de linkbuilding met maandelijks nieuwe backlinks, als een natuurlijk proces. De effecten van linkbuilding zijn na verloop van tijd goed zichtbaar. U krijgt een meetbaar resultaat, dit ziet u ongetwijfeld ook terug in de omzet en/of het aantal leads.